Γάμος

Στην τόσο σημαντική ημέρα της ζωής σας,όπως αυτή του γάμου σας, η φωτογράφηση θα αποτελέσει το ενθύμιο για τα συναισθήματα που θα βιώσετε εκείνη την ημέρα. Δίνοντας βαρύτητα στο ύφος και το στυλ κάθε ζευγαριού δημιουργούμε εικόνες που θα αναδείξουν την φυσική ομορφιά του γαμπρού και της νύφης αλλά και των δικών τους ανθρώπων. Από τους φωτογράφους του ‘wedding studio’ στη Ναύπακτο, θα έχετε ποιοτική φωτογραφία, ανθρώπινη προσέγγιση, προσιτές τιμές. Σας προσκαλούμε να έρθετε στο χώρο μας,να γνωριστούμε από κοντά και να οργανώσουμε τον γάμο των ονείρων σας.

Φωτογραφίζουμε εστιάζοντας στην αγάπη, με διαχρονικές, μοναδικές, συναισθηματικές φωτογραφίες που θα σας εμπνέουν για μία ζωή. Θέλουμε, όταν μετά από πολλά χρόνια κοιτάζετε τις φωτογραφίες του γάμου σας, να μπορείτε να θυμηθείτε όλα τα έντονα συναισθήματα που είχατε εκείνη την ημέρα που πρωταγωνιστές είσαστε μόνο εσείς!

Δείτε κάποιες από τις δουλειές μας

Pre wedding video. Aν θέλετε και εσείς, να παρουσιάσετε την ημέρα του Γάμου σας, ένα όμορφο video,για τους καλεσμένους σας φτιαγμένο με μεράκι και με στιγμές που θα σας έχουν μείνουν αξέχαστες
συνοδευμένες από ένα όμορφο τραγούδι της επιλογής σας. Δείτε εδώ…