Ποιοι Είμαστε

Το WeddingStudio έχει έδρα του την Ναύπακτο, στην οδό Καλυδώνος 48.
Αποτελείται από μια ομάδα συνεργατών, που με ιδιαίτερο πάθος και αγάπη εργαζόμαστε αρμονικά, ώστε να μπορούμε να παρέχουμε ένα πακέτο υψηλής ποιότητας και αισθητικής σε κάθε γάμο, βάπτιση ή οποιαδήποτε άλλη κοινωνική εκδήλωση.
Στόχος μας είναι στο γάμο να αποτυπώσουμε, τον χαρακτήρα του κάθε ζευγαριού και μέσα από τις φωτογραφίες και το βίντεο να παραμείνει ζωντανή η σημαντικότερη στιγμή της ζωής σας.

Ανάλογη δημιουργία και στο μυστήριο της βάπτισης.

Η 15χρονη πείρα μας στον τομέα της κάλυψης εκδηλώσεων υπόσχονται μοναδικό αποτέλεσμα όπως ακριβώς το ονειρευτήκατε..
Η δουλειά μας, η συνέπεια μας, οι χαμηλές τιμές, η φαντασία, το μεράκι και ο σύγχρονος εξοπλισμός, είναι μερικοί απ’ τους λόγους που πολλά ζευγάρια μας έχουν εμπιστευτεί για το γάμο τους και πολλοί γονείς για την βάπτιση του παιδιού τους.
Και επειδή η δημιουργία δεν εγκλωβίζεται σ’ ένα συγκεκριμένο χώρο, είμαστε διαθέσιμοι σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Στόχος μας είναι να αποτυπώσουμε με τον επαγγελματισμό και την συνέπεια που μας διακρίνει μέσα από την επαγγελματική φωτογράφηση  και  κινηματογράφηση μια από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας!

Υιοθετώντας μια σύγχρονη υφή, η οποία βασίζεται στον αυθορμητισμό και στην μοναδικότητα των στιγμών και των εκφράσεων, και στοχεύοντας πάντα  σε λήψεις που ξεφεύγουν από τα τετριμμένα, αλλά και που συνδυάζουν το κλασικό με το σύγχρονο καθώς και τα εναλλακτικά μέρη φωτογράφισης και κινηματογράφησης επιτυγχάνουμε άριστα αποτυπωμένες λήψεις για εσάς!

Ο σύγχρονος εξοπλισμός μας σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία μας, εξασφαλίζει το άριστο αποτέλεσμα!
Και επειδή η δημιουργία δεν εγκλωβίζεται σ’ ένα συγκεκριμένο χώρο, δραστηριοποιούμαστε σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Θα χαρούμε πολύ, να αποτυπώσουμε σε όλη της την έκταση και την δική σας ομορφότερη μέρα.